Välkommen på öppet hus på Mikael Elias Gymnasium i Sundsvall

Välkommen att besök vår fina skola under något av våra öppna hus som hålls under hösten och våren.

Du är också välkommen att kontakta skolan för en Prova-på-dag under de perioder då vi inte har öppet hus.

Öppet hus 17 oktober kl 17-19

Kom gärna för att se vår fina skola och träffa elever och personal. Vi ger allmän information till dem som vill lyssna och sedan kan du få en guidad tur av en av våra ambassadörer, fika, mingla eller bara ställa alla frågor som du har till en elev eller lärare. Vi håller till på Bankgatan 16.

Öppet hus 22 november kl 17-19

Du som ännu inte hunnit besöka oss är välkommen till skolan för att träffa elever och personal. Få en guidad tur av en av våra ambassadörer, fika, mingla och ställa dina frågor direkt till oss på skolan. Vi håller till på Bankgatan 16.

Öppet hus 18 januari kl 17-19

Välkommen på årets första Öppna hus! Du som ännu inte bestämt dig får en chans att träffa våra lärare och elevambassadörer och ställa dina frågor om skolan och våra program. Hoppas vi ses!