Rektorn har ordet

Hos oss på Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik är vårt mål är att inspirera och utmana dig. Våra lärare är kunniga, ambitiösa och brinner för sitt yrke, vi tror nämligen att en lärares glädje och entusiasm smittar av sig och ger dig lust att lära. Vår skola är personlig och ligger centralt i Örnsköldsvik, precis vid hamnen.

Bra lärare är väldigt viktigt för en bra studiemiljö, men det gäller ju faktiskt att trivas socialt också. En god studiemiljö betyder mycket för hur man klarar av sina studier. För att bidra till detta har vi förutom en del återkommande traditioner som Teoretiskaspelen och Nobledagen som äger rum i Stockholm även många aktiviteter på skolan för att arbeta med gemenskap, trivsel och samhörighet. Hos oss ska alla trivas och må bra. För om du trivs bra kommer du att göra bättre ifrån dig.

Det är också viktigt att man har de rent tekniska förutsättningarna för att kunna lyckas bra. När du går på Mikael Elias Gymnasium har du alltid tillgång till en egen dator och vår skola har trådlöst nätverk. Under dina tre år på Mikael Elias Gymnasium i Örnsköldsvik vill vi att du ska få lust att lära och mod att förändra, från klassrummet och ut i världen. Oavsett vart du vill kommer vi tillsammans arbeta för att nå dit, för vi tror på dig och dina förmågor.

Välkommen till oss på Mikael Elias Gymnasium i Örnsköldsvik

Joakim Ekenberg, rektor