Företagsprofilen 2.0

Eftersom vi har fått så bra respons på vår inriktning på ekonomiprogrammet så har vi nu biffat upp det genom att anställa en ny lärare som även har behörighet i juridik samt att ettorna undervisas av Bosse Östlund som har mer än 20 års erfarenhet som ekonomilärare och är grundaren till företagsgymnasiet.

Här får ni lära känna Joakim Eriksson, en glad stockholmare på Norrlandsäventyr som han själv säger. Han har studerat företagsekonomi på Stockholms universitet och  juridik på Södertörns högskola. Joakim är nyinflyttad till Övik och lockades av vår företagsprofil. Han tyckte att det var det sättet han skulle vilje jobba på för att undervisa i de ekonomiska ämnen. Tidigare jobbade han på NTI-gymnasiet i Falun. Joakim tycker att Övik är en trevlig stad att bo i men vi tycker att han (än så länge) hejar på fel lag (AIK). Aja, alla har väl sina brister.

Nu har det gått en vecka sedan Joakim började hos oss och eleverna verkar vara nöjda. Isaac och Emmeline tyckte att han var kunnig i sina ämnen och duktig på att förklara. En slutlig dom om den nya läraren kommer dock först efter man har skrivit ett prov, säger Isaac.