Mikael Elias i Karlskrona

Mikael Elias Gymnasium är en skola för dig som har siktet inställt på en högre universitetsutbildning och redan nu vill satsa. Vårt mål är att våra elever ska känna lust att lära och mod att förändra. Därför vill vi skapa lärarmiljöer som väcker nyfikenhet, samhällsengagemang och möjligheter att lyckas. Vår skola ligger mitt i centrala Karlskrona. Vi är ett personligt gymnasium där lärarna ser dig och dina behov.

Vi jobbar med formativ bedömning vilket syftar till att stimulera fortsatt lärande genom att kontinuerligt lyfta fram dina styrkor och svagheter, allt för att du skall utvecklas och nå dina mål efter dina egna förutsättningar. Hos oss kan vi garantera att du både inspireras och utmanas.

Välkommen till oss!

Niel Duncan, rektor

Öppet hus 26 januari

Välkommen till skolan på öppet hus torsdag den 26 januari från kl 17-19.

Aktuellt på vår skola

Excursion and visits from abroad

It seems like we have only just said goodbye to all our ecotourism friends from Wales, Slovenia, Poland, Germany and Italy. A fantastic week in the forest, the archipelago and in and around Karlskrona (and even underneath it). All for …

Mikael Elias Karlskrona utan anmärkning i Skolinspektionens granskning

Vi är stolta över att kunna meddela att Mikael Elias Gymnasium Karlskrona gick igenom Skolinspektionens granskning helt utan anmärkning. Tack till våra fantastiska lärare och skolpersonal för ert …

Tack alla ni som kom till vårt informationsmöte den 4 juli

Under måndagen välkomnade vi nya och nuvarande elever, samt deras vårdnadshavare, till ett informationsmöte med skolans nytillträdde rektor Mattias Liedholm, verksamhetschef Gabriella Nylander, samt ett par av våra lärare. På mötet berättade vi om skolans framtida verksamhet och besvarade frågor.

Som …

Informationsmöte måndag den 4 juli

Till dig som är elev eller vårdnadshavare till en elev, som antingen går på Mikael Elias Gymnasium i Karlskrona, eller har sökt till skolan inför höstterminen.

Vi har under den gångna veckan förstått att det florerar olika rykten om skolan, …

Kick-out den 7 juni

Den 7 juni är det dags för årets KICK-OUT!  Vi samlas kl 10.00 på Stumholmen för att se skolans treor göra upp om …

Hälsning från vår klass på väg till Bremen i Tyskland

Nu har vi lämnat Belgien, på väg mot Bremen i Tyskland. Det blir en extra natt där och vi är hemma som planerat på torsdag. I Bremen blir det museum, stadsvandring med mera och sedan koncentrationsläger innan hemfärd på …

Sociala medier

Instagram

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.