Rektorn har ordet

Mitt namn är Linda Fisher och jag är stolt rektor på Mikael Elias Gymnasium.

Vår skola erbjuder dig en stimulerande och fräsch studiemiljö mitt i centrala Sundsvall. Alla våra utbildningar är högskoleintroducerande och om du har siktet inställt på högre utbildning så kommer du att trivas hos oss och vår lärarledda och varierande undervisning tillsammans med våra engagerade, kunniga och nyfikna lärare som verkligen brinner för sitt uppdrag och din utbildning. Vårt koncept är ganska enkelt; kvalitet. Vi vill och vi vet att vi kan erbjuda dig välutbildade, utmanande och inspirerande lärare som möjliggör att du kan prestera på toppen av din förmåga.

Förutom hög kvalitet på undervisningen så tror vi att vägen till kunskap är glädje och gemenskap. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning. Vi är inte Sundsvalls största skola. Snarare tvärtom, och det ser vi som en stor fördel. Vi lägger mycket vikt vid roliga aktiviteter under året för att skapa trygghet och gemenskap. Vår personliga skola har lagt grunden för en god stämning där du har lätt att skaffa kompisar och där alla blir sedda och respekterade. All personal på skolan arbetar nära eleverna vilket gör att du som elev kan vara med och påverka din utbildning så att du får ut så mycket som möjligt av dina tre år hos oss. De fantastiska resultaten på elevernas utvärderingar av vår skola visar också på det – att vi har mycket att vara stolta över.

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i framtiden med tre lärorika och fantastiska gymnasieår. Om du tycker det här låter som en skola för dig, välkommen på öppet hus eller ring så bokar vi in ett möte.

Med vänlig hälsning,

Linda Fisher, rektor