Mikael Elias i Örnsköldsvik

För dig som vill vidare. Mycket vidare!

Mikael Elias är en personlig skola med engagerade lärare som ser just dig och dina behov. Vi tror på att du kan uppnå alla dina mål bara du vill det tillräckligt mycket. Lärarna kan dock inte ta dig hela vägen fram till din drömutbildning eller ditt drömjobb, men vi kan ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska ta dig dit själv. Lust att lära - mod att förändra. Det är vad vi vill att alla våra elever ska ta med sig efter tre år hos oss. Vi är stolta över att kunna säga att Mikael Elias är Öviks bästa gymnasieskola.

Välkommen till oss!

rektor Joakim Ekenberg med personal

SMS:a MEG till 72660 för intresseanmälan

Aktuellt på vår skola

Sociala medier

Instagram

Facebook

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik har lagt till 5 nya foton.

Visste ni att Mikael Elias Övik vann mot internationella skolor och kom femma i Språkolympiadens riksfinal i engelska 2016? Våra elever hade t.o.m det bästa resultatet på kvalprovet i hela landet. På Mikael Elias kan man alltid utveckla sina språkkunskaper: genom extra pass om man behöver mer hjälp eller genom extra utmaningar när man redan kan mycket.
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Jenny På AcadeMedia, Susanne Nilsson och 23 andra gillar detta

Oratai Ticky LundströmGrattis 😊nong Im,Du är jätte duktig 👏👍

2 veckor sedan
Avatar

Kommentera på Facebook

Matteundervisning på 40-talet
Mikael Elias Övik proudly presents "Matte på 40-talet"! Featuring: högteknologiska kulramar, krita, ränteberäkningar, en frågevis elev och aga. I huvudrollerna: Christer Hedberg som eleven Pelle och John Hedberg som magistern. Vad säger ni, kan denna video bli ett klickmonster? :-)
... Visa merVisa mindre

Anna-Lena Westberg, Emma Näslund och 23 andra gillar detta

View tidigare kommentarer

Mikael Elias Gymnasium ÖrnsköldsvikFilmen är egentligen Johns redovisning om geometriska summor i kursen matematik 3b. Att föräldrar ska medverka fanns dock inte med i bedömningskriterierna. Andas ut nu, om ditt barn går eller ska gå på Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik :-)

3 veckor sedan   ·  2
Avatar

Mikael Elias Gymnasium ÖrnsköldsvikMer än godkänd! Istället för att dela ut nobelpris till eleverna borde vi kanske satsa på en Oscar för bästa film. :-)

2 veckor sedan   ·  1
Avatar

Ulla JohanssonVilken fantastisk miljö och fantastiska skådespelare. Bravo ! Godkänt eller hur?

2 veckor sedan
Avatar

Jonathan Beimarkhahahahahahhaahah John Hedberg

3 veckor sedan   ·  2

1 svar

Avatar

Matilda Dreads MoströmBra gjort!

3 veckor sedan   ·  1
Avatar

Linda HautalaDen e såå bra 😍😅

3 veckor sedan
Avatar

Kommentera på Facebook

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik har lagt till 5 nya foton.

Samhälls- och ekonomielever på Mikael Elias lyckas bättre i sina mattekurser än andra elever i kommunen. Inga F i fjol och 17% fick A eller B på nationella provet i årskurs 1. Anledningen är vår mattesatsning: mindre klasser och alltid två lärare på plats i klassrummet.
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Maria Ärlestig, Sara Sjöberg och 23 andra gillar detta

View tidigare kommentarer

Cina FlarkeHur går det för Natur då?? De nämns inte...

3 veckor sedan

1 svar

Avatar

Lovisa WibergDe två är de bästa mattelärarna jag har haft! Alltid hjälpsamma och mån om att man ska lära sig. Det blir inte värre av att de till och med gör matten kul, och såhär i efterhand saknar jag dessa lektioner. 5/5 guldstjärnor till dessa lärare!

4 veckor sedan   ·  11
Avatar

Daniel Bjudarn OlssonHar aldrig varit med om sådan pedagogik, både Sara och Christer gör matten enkel att förstå samt rolig att lära sig. Är det nånting man saknar från gymnasiet så är det verkligen mattelektionerna.

4 veckor sedan   ·  4
Avatar

Amanda PetterssonKan inget annat än att tacka Sara för all den hjälp jag fick under mitt sista år på Mikael Elias. Väldens bästa lärare! <3

4 veckor sedan   ·  4
Avatar

Sara SjöbergTack för alla fina kommentarer! Det är lätt att vara lärare när man har så fina och hårt arbetande elever :) / Sara & Christer

3 veckor sedan   ·  3
Avatar

Sandra WibergÖverlägset världens bästa lärare! Skulle inte ha klarat matten utan dom! Mathilda Nilsson Matilda Spens

4 veckor sedan   ·  3

1 svar

Avatar

Eva-Lena NilssonSom förälder vet jag att de varit fantastiska!! All eloge till dem!! 👌🎶🙏🏻

4 veckor sedan   ·  1
Avatar

Kommentera på Facebook

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik har lagt till 4 nya foton.

De senaste veckorna har våra elever på naturprogrammet besökt olika grundskolor i kommunen för att föreläsa om kriminalteknik. De visade även några spännande experiment för elever i årskurs 8 och 9. Och så duktiga de var! Kolla bilderna ifrån Sörlidenskolan som togs idag. Några skolor har inte fått besök än, men snart så är det deras tur!
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Mikael Elias Gymnasium i Ö-vik är den personliga gymnasieskolan för dig som vill vidare. Välkommen på Öppet Hus lördag 23 april kl 13-15. Järnvägsgatan 3 – www.mikaelelias.se ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook