Mikael Elias i Örnsköldsvik

För dig som vill vidare. Mycket vidare!

Mikael Elias är en personlig skola med engagerade lärare som ser just dig och dina behov. Vi tror på att du kan uppnå alla dina mål bara du vill det tillräckligt mycket. Lärarna kan dock inte ta dig hela vägen fram till din drömutbildning eller ditt drömjobb, men vi kan ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska ta dig dit själv. Lust att lära - mod att förändra. Det är vad vi vill att alla våra elever ska ta med sig efter tre år hos oss. Vi är stolta över att kunna säga att Mikael Elias är Öviks bästa gymnasieskola.

Välkommen till oss!

rektor Joakim Ekenberg med personal

Öppet hus 19 januari 2017

Välkommen på öppet hus torsdag den 19 januari kl 18.30-20.00.

SMS:a MEG till 72660 för intresseanmälan

Aktuellt på vår skola

Sociala medier

Instagram

Facebook

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik har lagt till ett evenemang. ... Visa merVisa mindre

Öppet hus 19 januari

Jan 19, 6:30e m

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik

Vi välkomnar nya elever och deras föräldrar till årets första öppna hus. Träffa oss elever på skolan och våra lärare och övrig skolpersonal. Varmt välkommen!

Öppet hus 19 januari

Öviks bästa gymnasium för Ekonomi-, Natur och Samhällsprogrammet. Välkommen till ÖPPET HUS på Järnvägsgatan 3, torsdag 19 januari kl 18.30.
www.mikaelelias.se
... Visa merVisa mindre

Öviks bästa gymnasium för Ekonomi-, Natur och Samhällsprogrammet. Välkommen till ÖPPET HUS på Järnvägsgatan 3, torsdag 19 januari kl 18.30. 
www.mikaelelias.se

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik har lagt till 9 nya foton — firade helgerna.

❄🎁🎀Efter en "ansträngande" morgon med glöggmingel, besök av en secret Santa, frågesport och en kahoot om julkalendrar kan vi på Mikael Elias gymnasium i Övik äntligen gå på jullov och önska er alla en riktigt god jul! ⛄🎄🎁🎉
... Visa merVisa mindre

❄🎁🎀Efter en ansträngande morgon med glöggmingel, besök av en secret Santa, frågesport och en kahoot om julkalendrar kan vi på Mikael Elias gymnasium i Övik äntligen gå på jullov och önska er alla en riktigt god jul! ⛄🎄🎁🎉

Pauline Van Geelen, Marie Eriksson och 23 andra gillar detta

Gunilla FremlingGod Jul 🎅 till Ö-viks bästa gymnasieskola!! På vår familjs önskelista finns att lärarstaben 2017 får vara desamma som det gångna året!!

4 veckor sedan   ·  3
Avatar

Kommentera på Facebook

Här skriver de elever som valt att läsa en universitetskurs som indivuellt val sin första tenta. Mer information om vårt indivuella val för naturelever finns i tidningen 7 idag. ... Visa merVisa mindre

Här skriver de elever som valt att läsa en universitetskurs som indivuellt val sin första tenta. Mer information om vårt indivuella val för naturelever finns i tidningen 7 idag.

Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik har lagt till 4 nya foton.

Saaankta Luciiiia, Sanktaaaa Luuuuciiiaaa! :-)
... Visa merVisa mindre

Saaankta Luciiiia, Sanktaaaa Luuuuciiiaaa! :-)