Rektorn har ordet

Säg hej till vår rektor Robert!

Robert-Schultz

Jag heter Robert Schultz och är rektor på Mikael Elias gymnasium i Falun. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning och vi tycker att det är viktigt att vi bryr oss om varandra, både i och utanför skolan. All personal på skolan jobbar nära eleverna, det gör att du som elev på ett enkelt sätt kan vara med och påverka din utbildning så att du får ut så mycket som möjligt av dina tre år hos oss.  Att lärande är en rolig, utmanande och ständigt pågående process är en gemensam  tanke och drivkraft hos all personal på skolan.

Vårt koncept är ganska enkelt: kvalitet. Vi vill och vi kan erbjuda dig välutbildade, utmanande och inspirerande lärare som möjliggör att du kan prestera på toppen av din förmåga. Våra utbildningar är högskoleintroducerande. Vi vill att du ska utmanas, våga, testa och lära dig nya saker. Om du redan nu har siktet inställt på högre utbildning kommer du att trivas hos oss och med vår lärarledda och varierande undervisning. Du kommer att bli väl omhändertagen av våra engagerade, kunniga och nyfikna lärare som verkligen brinner  för sitt uppdrag och din utbildning. Förutom hög kvalitet på undervisningen, så tror vi att vägen till kunskap är glädje och gemenskap, vi har därför många roliga och sammansvetsande aktiviteter under läsåret.

Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i framtiden med tre lärorika och fantastiska gymnasieår. Om du tycker det här låter som en skola för dig, välkommen på öppet hus eller ring så bokar vi in ett möte.

Med vänlig hälsning,

Robert Schultz, rektor