Mikael Elias i Falun

Lust att lära. Mod att förändra.

Det är precis vad vår utbildning handlar om - att ge dig modet att följa dina drömmar. Vi vet att det inte alltid är så lätt att veta vad man vill bli i framtiden. Mikael Elias Gymnasium är skolan för dig som vill vidare. Hos oss stängs inga dörrar till din framtid. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare ser vi till att just dina mål uppnås.

Välkommen till Mikael Elias Gymnasium Falun!

Aktuellt på skolan

Faluns bästa elever!

Ha nu ett riktigt skönt påsklov och vila upp er ordentligt. Det har ni verkligen förtjänat!
... Visa merVisa mindre

Mikael Elias Gymnasium Falun har lagt till ett nytt foto. ... Visa merVisa mindre

Mikael Elias Gymnasium Falun har lagt till 3 nya foton.

Nu är UFs Dalamästerskap i full gång. Kom förbi Lugnet Sporthall och besök våra duktiga företagare.
... Visa merVisa mindre

Mikael Elias Gymnasium Falun har lagt till 6 nya foton.

Natureleverna är på vetenskapens hus och labbar med både matte, fysik och biologi.
... Visa merVisa mindre

Mikael Elias Gymnasium Falun har lagt till 8 nya foton.

Ekonomi- och samettorna tillsammans med samettorna på Plusgymnasiet tog tillfälle i akt att åka till Stockholm idag. Först bjöds det på rundvandring på Naturhistoriska, följt av stadsvandring i Gamla stan.